Vraag nu een gratis
kennismakingsles aan!
Body Village -
Bodytectraining mag weer!

Bodytectraining mag weer!

Eindelijk goed nieuws! Bodytecstudio Rijswijk mag weer open. Vanaf maandag 18 mei ben je weer van harte welkom bij ons en vanaf nu kun je weer een bodytectraining boeken. Boek een afspraak via:  https://bodyvillage.virtuagym.com 

 Wij zijn blij je weer te zien!

Bodytectraining wordt tevens ingezet als revalidatie-programma door de fysiotherapeuten van Fysio Solutions. Voor meer info: info@fysiosolutions.nl of bel

070-4150021

 

Wij hanteren de volgende voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus (COVID -19)

Personal Training

Personal Training

Fysiotherapie mag weer langzaam van start gaan en wij gaan ook weer starten met sporten.

We hebben veel vragen gekregen wanneer we weer starten met bodytectraining en de groepslessen. Groepslessen mogen nog niet gegeven worden omdat we dan met teveel sporters zijn en er mag ook nog niet binnen getraind worden.

Deze week hebben we contact gehad met onze wethouder van sport, Björn Duncan Lugthart, om met hem te overleggen of we wel mochten beginnen met Bodytectraining. Ze hebben er lang over nagedacht maar uiteindelijk is er toch besloten dat het niet is toegestaan. Onze Bodytestudio blijft dan ook nog even dicht totdat we groen licht krijgen dat we mogen starten. Wat wel mag is Personal Training buiten. Met ingang van 4 mei gaan we dan ook starten met Personal Training. 

 

Extra maatregelingen: Bodytectrainingen en groepslessen tijdelijk gestopt!

Bodytectrainingen en groepslessen tijdelijke gestopt

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus hebben wij besloten de bodytectrainingen en de groepslessen in ieder geval tot 6 april te laten vervallen. De abonnementen worden opgeschort en de credits voor de bodytectrainingen blijven geldig. Wij houden u op de hoogte. Dit is op dit moment het beste besluit om iedereen te beschermen en verdere verspreiding te voorkomen.

 
MAATREGELEN CORONAVIRUS

MAATREGELEN CORONAVIRUS

In deze lastige periode willen wij u graag van dienst blijven zijn. Daarvoor treffen we echter wel een aantal maatregelen.

  • Bij twijfel van hoesten of andere symptomen willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen en indien nodig uw behandeling/training te annuleren
  • Bij binnenkomst verzoeken wij u uw handen te wassen en af te drogen met de papieren handdoekjes die er bij liggen. Deze kunt u deponeren in de prullenbak.
  • Vanaf maandag zullen er geen handdoeken en lakens meer op de behandelbank gelegd worden. Wij verzoeken u zelf een groot badlaken mee te nemen.

 

Valentijnsactie!

VALENTIJNSACTIE!

Geef je Valentijn een sportief cadeau tijdens Valentijnsdag! 5 Bodytectrainingen voor € 100,00. Tot en met 14 februari 2020 aan te schaffen in de webshop. www.bodyvillagerijswijk.nl. Nog geen kennis gemaakt met Bodytecstudio Rijswijk? Maak dan gelijk een afspraak voor een gratis kennismakingstraining. Www.bodytecrijswijk.nl of bel 085-486345.

ACTIE!

ACTIE!

Neem in januari een vriendin of vriend mee voor een kennismakingstraining Bodytec en wanneer je vriend of vriendin een 10 rittenkaart aanschaft ontvang jij jouw eerstvolgende training gratis!! Kom je samen met je vriendin of vriend voor het eerst dan krijgen jullie bij aanschaf allebei een gratis training!! Meld je snel aan 0622-050909 ???? https://www.bodyvillage.nl/

Blackfriday al gestart!!!!

Black friday al gestart!!!

 

5 BODYTECTRAININGEN VOOR € 100,00*

ALLEEN AAN TE SCHAFFEN IN DE PERIODE VAN 25 T/M 29 NOVEMBER 2019 IN DE WEBSHOP OF VIA JE TRAINER/STER

WWW.BODYVILLAGE.NL

*Max 1 per persoon

Onze Bodytecstudio voldoet aan de Din Norm

Onze Bodytecstudio voldoet aan de Din Norm

Onze studio voldoet nu aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit van de trainingen en hoe om te gaan met de klant.

Bedrijfsfilmpje

Bedrijfsfilmpje

Benieuwd wat wij te bieden hebben?

Nu ook pilatesles bij Bodyvillage

Nu ook pilatesles bij Bodyvillage

Iedere maandag vanaf 09.30 uur pilatesles bij Bodyvillage. 

Maak The Switch bij Bodyvillage

Maak The Switch bij Bodyvillage

Fit de zomer in met minder buikvet

Effectief ontgiften in 10 dagen

 

Afvallen en bewegen

Afvallen en bewegen

NewFigure Clinic Rijswijk is samen met Bodytecstudio Rijswijk een mooie samenwerking aangegaan. Afvallen en bewegen in één!