Meld je aan voor een
kennismakingsles
Body Village - Nieuws
Kom je ook naar de hoepelclinic op 5 juni a.s.?!

Was je er vorig jaar niet bij of vond je de hoepelclinic zo leuk dat je nog een keer wilt meedoen? Dan is nu je kans want NewFigure Clinic Rijswijk,  Fysio Solutions en Hardlopen Rijswijk organiseren in samenwerking met Hoop Aerobics weer twee hoepelclinics op woensdagavond 5 juni a.s.

Hoelahoepclinic "Wie hoepelt er 5 juni mee?"
                             Sessie#1  19.30 - 20.15 
                             Sessie#2  20.30 - 21.15

Van hoelahoepen word je niet alleen vrolijk. Het is goed voor je bloedcirculatie, je buikspieren, je corestability en je verbrandt er calorieën mee. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Er kunnen per sessie maximaal 20 personen meedoen.

De clinics worden gegeven op de parkeerplaats bij Bodyvillage, Nijverheidsstraat 68  in Rijswijk (nabij de Rijswijkse haven in de Plaspoelpolder).

Opgeven bij:
Angelique Zonneveld 06 22 05 09 09 (
a.zonneveld@newfigure.com) of
Roos Pelle 06 30 41 34 27 (
roos@lemonaderunningtherapie.nl)

De kosten zijn € 7,50. (Hiervoor ontvang je een tikkie/betaalverzoek van NewFigure). 

De clinic bestaat uit een 3 kwartier durende hoelahoeples, gebruik van de hoepels van Hoop Aerobics en na afloop een drankje
.

 

Geef je moeder eens een bodytectraining cadeau

Op zoek naar een orgineel en sportief moederdagcadeau? Geef haar dan een kennismakingstraining bodytec bij Bodytecstudio Rijswijk. Kom samen met je moeder een training volgen. Je moeder traint gratis en jij betaalt € 15,00. Bel voor meer informatie 085-4863345 of bestel de aanbieding via onze webshop

http://www.bodyvillage.nl/tarieven.html

Maak The Switch bij Bodyvillage

Fit de zomer in met minder buikvet

Effectief ontgiften in 10 dagen

Onze voedingscoach heeft onlangs de cursus tot sportvastencoach gevolgd. Zij is hier razend enthousiast over en wil u hier ook graag kennis mee laten maken. Daarnaast is het een mooie combinatie met het NewFigure Dieet waar zij al jaren health coach voor is.

Minder eten en meer bewegen is het standaard advies als je af wilt vallen en je energieker wilt voelen. Dit zijn belangrijke lifestyle veranderingen, maar vaak niet voldoende om ECHT resultaat te behalen. Waarom niet? Dit vertelt drs. Remco Verkaik tijdens zijn presentatie op 8 mei bij Bodyvillage in Rijswijk. Remco is medisch bioloog en ontwikkelaar van o.a. The Vegan Switch en Sportvasten. Wilt u eerder starten met één van onze methodes om voor de zomer uw ideale gewicht weer te behalen. Neem dan contact op met Angelique (0622-050909) of meld u zich via deze site aan voor de presentatie op 8 mei van 19.30 - 21.00 uur.

Meld je hier nu aan

Afvallen en bewegen

NewFigure Clinic Rijswijk is samen met Bodytecstudio Rijswijk een mooie samenwerking aangegaan. Afvallen en bewegen in één! 

 

Wij hebben een mooie voorjaarsaanbieding voor u. Neem hiervoor contact op met Angelique Zonneveld (06 - 22 05 09 09)

 

8 weken bodytec training in combinatie met het NF Dieet
Intake NF 1 uur en daarna nog 4 weegmomenten
8 x NF suppl. 
2 x NF total body cleanse 
1 x NF Multi vitamine 
1 x NFVetblokkers 
8 x EMS bodytectraining 
Bodytec onderkleding 
Totaal waarde € 526,50.Dit bieden wij aan voor € 460,00

Tijden bodytec training
Deze zijn, na een proeftraining, individueel te boeken via het rooster van Bodyvillage Rijswijk