Meer informatie
Body Village - BODYTEC
TARIEVEN ROOSTER

Wat is Bodytec?

Bodytec is een total body workout van 20 minuten, waarbij alle grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijkertijd in één keer worden getraind. Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van EMS, Electro Muscle Stimulation.  Je spieren worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel verminderd en de huid verstevigd. Je kunt zeer gericht trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Op deze wijze kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien tijdens de training. Daarom is Bodytec ook zeer geschikt bij blessures. De oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. Met de Miha Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.

Tijdens de training draag je speciale onderkleding die geschikt is om de impulsen van het apparaat goed over te brengen op het lichaam. Over deze kleding draag je een speciaal electrodenvest op het bovenlichaam met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. 

In onze studio wordt gewerkt met apparatuur van het Duitse merk Miha Bodytec. Deze apparatuur is jarenlang uitgebreid getest en onderzocht en in 2016 zelfs onderscheiden met de Most Innovative Brand Award 2016 en wordt gebruikt door vele grote topsporters zoals Usain Bolt.

Bodytecstudio Rijswijk is gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk nabij de A4 en dus makkelijk bereikbaar vanuit Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Delft en het Westland. Dus niet in de file staan, maar gewoon tijdens de spitsuren een training van 20 minuten Bodytec inplannen.

Body Village - BODYTEC

Voor wie is Bodytec?

De training is voor iedereen van jong tot oud, van beginner tot topsporter, van topfit tot geblesseerd geschikt. De trainingen worden individueel, op niveau, afgestemd. Dit betekent dat iedereen effectief kan trainen met Bodytec en specifiek aan zijn of haar doel kan werken. Ook bij revalidatie kan Bodytec een goed hulpmiddel zijn en ook voor ouderen die graag meer willen bewegen, is het een zeer geschikte training. Er kunnen ook een aantal contra-indicaties zijn. Zie hiervoor ons overzicht op de pagina medisch
Er is al een bodytectraining voor € 21,50. Kijk voor meer info bij onze tarieven of in de webshop.
Body Village - BODYTEC