Meer informatie
Body Village - Body Village | Voordelen

Een totale body work-out in 20 minuten en binnen een korte tijd een sterker, strakker en fitter lichaam zijn natuurlijk al grote voordelen maar er zijn er nog meer:

 

 

Het kost weinig tijd

Voor veel mensen is tijd een kostbaar iets en er wordt al snel geroepen dat sporten te veel tijd kost en dat hebben mensen niet. Een bodytectraining duurt niet meer dan 20 minuten en is vergelijkbaar met 3 uur in de sportschool trainen. Iedereen zou in een week van 1440 minuten, 20 minuten vrij moeten kunnen maken voor het werken aan zijn/haar conditie.

Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen

Door te focussen op de probleemgebieden kan effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind. Na enkele trainingen is het vetpercentage verlaagd en uw huid zichtbaar verbeterd.

Helpt vetpercentage en gewicht verminderen

Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijk te bereiken spieren worden getraind.

De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken – een effect dat nog uren na de training doorgaat! De resultaten zijn zichtbaar: een effectief en duurzaam verbeterd figuur door de opbouw van vetvrije spiermassa met gelijktijdige vermindering van overmatig lichaamsvet.

Verbetert de lichaamscontouren (figuurcorrectie)

Ben je niet tevreden over je figuur? Onderzoeken aan de Universiteit van Bayreuth hebben bevestigt dat de Bodytec Training zeer effectief is voor het verbeteren van de lichaamscontouren.

Na 6 weken trainen werd het volgende door de proefpersonen bevestigd:

  • Vrouwen verloren gemiddeld 1,5 cm van hun taille en heupen
  • Mannen verminderden de buikomvang met 2,3 cm
  • Bij mannen werd een spieropbouw geconstateerd van 1-2 cm op de benen, bovenarmen en borsten
  • 87% van de deelnemers waren enthousiast over de zichtbare resultaten en hadden een beter zelfbeeld
  • 89% voelde zich strakker na de training
  • mensen met overgewicht verloren gemiddeld 3,5 kilo en 9% lichaamsvet, evenals 6,5 cm in de taille en 2 cm van de omtrek van hun bovenarm, na slechts 13 weken trainen
  • senioren (ouder dan 65) verloren 6,8% van hun buikvet en 6 cm van hun tailleomtrek met een trainingsfrequentie van 1 x trainen in 5 dagen
  • Verhoogt de conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit

Met de Bodytec training werk je aan je conditie en spierkracht tegelijk. Deze nieuwe trainingsmethode gaat je enorm veel tijd besparen. In 20 minuten wordt gewerkt aan de conditie, het uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Bevordert spiergroei (ook na operaties en blessures)

Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijk te bereiken spieren wordt getraind. De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken – een effect dat nog uren na de training doorgaat! De resultaten zijn zichtbaar: een effectief en duurzaam verbeterd figuur door de opbouw van vetvrije spiermassa met gelijktijdige vermindering van overmatig lichaamsvet.

Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen

De krachtige spiercontracties tijdens de Bodytec training stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Het energieverbruik wordt langdurig verhoogd. Positieve effecten: gewicht en vet worden gereduceerd en de stofwisseling wordt verhoogd waardoor je makkelijker je afvalstoffen kwijt raakt.

Verbetert de doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering)

De krachtige spiercontracties tijdens de Bodytec training stimuleren de productie van collageen en de doorbloeding van de huid. Het energieverbruik wordt langdurig verhoogd. Positieve effecten: gewicht en vet worden gereduceerd en de stofwisseling wordt verhoogd. Spieren worden zichtbaar, de lichaamscontouren verbeteren en cellulites verminderd of kan worden voorkomen.

Bevordert kracht- en reactievermogen (valpreventie bij senioren)

Wilt u eindelijk wel eens resultaat voelen en zien na het sporten. Dan is de Bodytec training zeer geschikt. De Miha Bodytec training gaat verder waar andere traditionele trainingen stoppen. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs moeilijk te bereiken spieren wordt getraind. De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken – een effect dat nog uren na de training doorgaat! De resultaten zijn zichtbaar: een effectief en duurzaam verbeterd figuur door de opbouw van vetvrije spiermassa met gelijktijdige vermindering van overmatig lichaamsvet. Door een sterker lichaam, een stabieler lichaam.

Verbetert uw bewegingsniveau

Kom je niet zo makkelijk je bed meer uit, of heb je regelmatig last van stijfheid? Dan is de Bodytec training de oplossing. Alle grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd en zelfs de moeilijk te bereiken spieren worden getraind. De metabole en enzymactiviteit worden verhoogd en het energieverbruik stijgt. De spieren worden opgebouwd, overtollig vet wordt omgezet in energie en met succes afgebroken. Een effect dat nog uren na de training doorgaat! De resultaten zijn zichtbaar: een effectief en duurzaam verbeterd figuur door de opbouw van vetvrije spiermassa met gelijktijdige vermindering van overmatig lichaamsvet. Zet de eerste stap naar een soepeler leven.

Vermindert schouder-, rug- en nekklachten

Heb je net als veel Nederlanders last van rugpijn en wil je hier nu eindelijk eens vanaf. Boek dan nu een proefles bij de Bodytec Rijswijk. Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden  rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen. Zet de eerste stap naar pijnvermindering!

Vermindert pijnklachten bij artrose

Heb je net als veel Nederlanders last van artrose en wil je je pijnklachten verminderen? Boek dan nu een proefles bij de Bodytec Rijswijk. Door middel van de EMS training kunnen we de spieren versterken met verminderde belasting van de gewrichten. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen. Door de spiergroepen te versterken, kunnen bijvoorbeeld de nek-, schouder-, rug-, heup-, knie- en enkelklachten worden verminderd. Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

Verbetert instabiliteit van enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder

Door middel van EMS training kan specifiek op het instabiele gewricht de diepe spierlagen getraind worden. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen. Door de spiergroepen te versterken, kan de instabiliteit verminderd worden van bijvoorbeeld enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder.

Verhelpt incontinentie

Er is niks vervelender dan urineverlies. Bij een niesbui houd je het niet droog of je wordt met urineverlies overvallen op een onverwacht moment. Het is een kwaal die vaker voorkomt dan je denkt. Training met EMS kan incontinentie voorkomen of verminderen door het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit kan al in een paar trainingen. Uit onderzoekstudies van de Universiteit van Bayreuth bleek dat bij de geteste personen 75% een verbetering zag bij de incontinentieproblemen. 33% was zelfs genezen. Dit na een trainingsperiode van 6 weken.