Body Village - Body Village | Voeding

Bodyvillage en gezonde voeding 

Overgewicht heeft vaak te maken met een “verstoorde eetpatroon”. Het lichaam is door een bepaald voedingpatroon uit balans en dat los je niet op met een crashdieet. De gewichtsconsulente van Bodyvillage bekijkt samen met jou je eetpatroon en helpt je om de balans tussen energie-inname en energieverbruik te herstellen. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden. Ook is het mogelijk dit te combineren met trainen bij Bodyvillage.

NewFigure Dieet
Gezonde voeding aangevuld met amino voedingssupplementen.
Bodyvillage is nu ook met het NewFigure dieet  gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen.
NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. Daarbij gebruik je ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt.

Afslanken zonder hongergevoel
NewFigure biedt een dieet aan met een unieke werking, zodat je zonder hongergevoel kunt afslanken. De spiermassa wordt niet aangetast. Je wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten. Kijk voor meer informatie www.newfigurerijswijk.nl

Kosten?
Intake gratis
NewFigure kost € 25.00  per week inclusief aminocomplex supplementen en wegen

Multivitaminen 60 stuks €  21.00 ( 60 dagen)
Total Body Cleanse €  24.50  (fles detox kruidenextract)
   

Dieetadvisering is voor 3 uur opgenomen binnen uw basispakket.
Raadpleeg u polis over de voorwaarden.

The vegan switch
Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen.

De voordelen van effectief ontgiften zijn:

• Tot 4 kilo gewichtsverlies
• Een versterkte darmflora
• Meer energie en een fitter gevoel
• Een mooiere huid

10 Dagen detox dieet
Het effectief ontgiften met Fittergy Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Switch:

• Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
• Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
• Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden
• Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten
• Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

Kosten?
Fittergy The Vegan Switch Ten days Detox Diet kost €149,50 en is inclusief begeleiding, een total bodyscan, persoonlijk voedings- en trainingsprotocol, Vegan Switch suppletiestrip en Greens.

Total Bodyscan:Met behulp van de professionele Tahita MC 780 weegschaal wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse gemaakt. Tijdens deze analyse wordt gekeken naar onderstaande waarden. Aan de hand hiervan kan een plan opgemaakt worden voor een trainingsdoel. Na een aantal weken kan deze meting herhaald worden om te bekijken wat er veranderd is.

 • Gewicht
 • Lichaamsvet (%)
  Vetverdeling per lichaamssegment
 • Orgaanvet (buikvet) (indicatie)
 • Vet massa (Kg)
 • Vetvrije massa (Kg)
 • Spiermassa (Kg)
  Spiermassaverhouding per lichaamssegment
 • Totaal lichaamsvocht (Kg)
 • Ruststofwisseling (kcal)
 • Metabolische leeftijd
 • Bloeddruk

Eetpatroon analyse: Wil je weten of je op de eetpatroon in balans is? Laat dan een eetpatroon analyse maken. Na ontvangst van je eetdagboek van een week bespreken uitgebreid of het noodzakelijk is je eetpatroon aan te passen en zo ja waar en hoe je dit kunt doen. Daarnaast kunnen we dit combineren met de Total Bodyscan.

Wil je dan nog verder dan kunnen we samen overleggen welke methode het meest geschikt voor je is.

Dieet op maat. Bij een dieet op maat starten we met de total body scan en een analyse van je dagelijkse eetpatroon zodat we goed kunnen bekijken waar je lichaam behoefte aan heeft en hoe we hier een dieet voor kunnen maken zodat je op een gezonde manier blijft eten.

10 weken traject: Bij een 10 weken traject starten we met een uitgebreide intake. Van te voren heb je een dieetdagboek ingevuld zodat we kunnen bekijken wat je eetgewoontes zijn en hoe we dit kunnen optimaliseren. Daarna krijg je een persoonlijk dieetadvies. Hierbij kan je denken aan een koolhydraatarm dieet, een dieet gebaseerd op zoveel kilocalorieën, een eiwitrijkdieet etc. Samen met jou bekijken wat het beste past bij jouw leef- en eetgewoontes. Hierna hebben we eenmaal in de twee weken een vervolgafspraak waarin uiteraard gekeken wordt naar je gewichtsverlies maar er wordt ook besproken hoe het verder met je gaat. Het is belangrijk dat je een goede manier van eten hebt gevonden die past bij jouw levensstijl. Op deze manier kan je ook na het behalen van je gewenste gewicht op gewicht blijven. Want dat is toch wat je wilt?

Gewichtsconsulent

De gewichtsconsulente van Bodyvillage Rijswijk is aangesloten bij beroepsverenging Gewichtsconsulenten Nederland. De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Iedere BGN-gewichtsconsulent is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent van één van de geaccrediteerde opleidingen, volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied en begeleidt cliënten professioneel. Tot 100% vergoeding door zorgverzekering mogelijk.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden via de aanvullende verzekeringen de kosten van een traject die erkende en geregistreerde gewichtsconsulenten begeleiden. Klik hier om na te zien of je hiervoor in aanmerking komt.

 

Body Village - Body Village | Voeding

Tarieven

NewFigure Dieet

De Vegan switch

Total Bodyscan

Eetpatroon analyse

Combinatie Bodyscan/eetpatroon

Dieet op maat

Vervolgconsult/meting

10 weken traject(inclusief uitgebreide intake)

€ 25,00 per week incl. wekelijks wegen/gratis intake

€ 149,50 (10 dagen pakket)

€ 20,00

€ 20,00

€ 35,00

€ 65,00

€ 15,00

€ 130,00