Meer informatie
Body Village - Body Village | Voeding

Bodyvillage en gezonde voeding 

Overgewicht heeft vaak te maken met een “verstoorde eetpatroon”. Het lichaam is door een bepaald voedingspatroon uit balans en dat los je niet op met een crashdieet. De gewichtsconsulente van Bodyvillage bekijkt samen met jou je eetpatroon en helpt je om de balans tussen energie-inname en energieverbruik te herstellen. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden zoals:

Het NewFigure Dieet
De sportvastenkuur
The Vegan Switch
Dieetadvies op maat

Gewichtsconsulent

De gewichtsconsulente/voedingscoach van Bodyvillage Rijswijk werkt volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon en heeft haar opleiding gevolgd bij Civas. Zij volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding en lifestyle.

Niet in de gelegenheid overdag een afspraak in te plannen met onze gewichtsconsulente? Zij werkt ook ’s avonds. Door de gunstige ligging in de Plaspoelpolder in Rijswijk, nabij de A4, dé ideale plek voor mensen uit Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Delft en het Westland om iets te doen aan een verbetering van het eetpatroon.

Tarieven

NewFigure Dieet

De Vegan switch

Sportvasten

Total Bodyscan

Eetpatroon analyse

Dieet op maat

Vervolgconsult/meting

10 weken traject(incl. uitgebreide intake)

 

€ 26,00 per week

€ 149,50

€ 249,50

€ 15,00

€ 20,00

€ 65,00

€ 15,00

€ 140,00