Meer informatie
Body Village - Body Village | NewFigure

Het NewFigure Dieet,

Gezonde voeding aangevuld met amino voedingssupplementen

In het pand van Bodyvillage is NewFigure Clinic Rijswijk gevestigd. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. Daarbij gebruik je ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt.

 

Afslanken zonder hongergevoel
NewFigure bied je een dieet aan met een unieke werking, zodat je zonder hongergevoel kunt afslanken. Je spiermassa wordt niet aangetast. Je wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

 

Hoeveel kun je afvallen met NewFigure?
Bij NewFigure kan iedereen begeleid worden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Er wordt een programma op maat gemaakt. Samen met je persoonlijke voedingscoach bespreek je hoeveel weken er nodig zullen zijn om je streefgewicht te behalen zodat het hele afslank traject inzichtelijk gemaakt wordt. Uiteraard kunnen er factoren zijn, waardoor je sneller of langzamer zal afslanken.

De eerste dag van iedere week is een appeldag (ontslakkingsdag). Ontslakken of ontgiften is nodig om alle afvalstoffen die zich in het vet- en bindweefsel hebben opgeslagen uit het lichaam te onttrekken. Dit is noodzakelijk, anders kan het lichaam geen vet verbranden. Deze appeldag duurt tot 14.00 uur, hierna neem je een drinkbouillon. ’s Avonds mag je normaal eten. De appels mogen ook vervangen worden door ananas of tomatensap of groentesap.

Het voedingsprogramma bestaat uit zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie zodat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

De aminosupplementen neem je 10 minuten voor elke maaltijd in, 3 x per dag.
Daarnaast gebruik je Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat.

 

Voorbeeld dagmenu vrouw
Ontbijt   :   3 volkoren crackers met mager beleg
Snack    :   1 stuk fruit met zuivel
Lunch    :   3 volkoren crackers mager beleg, (rauwkost)salade
Snack    :   1 stuk fruit met zuivel
Diner     :   100 gram volkoren rijst/pasta of 2 wraps,vlees/vis/ei plus groenten
Snack    :   1 stuk fruit met zuivel

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucks om het afvallen een succes te maken krijg je van je coach bij de gratis intake. Naast het voedingsprogramma en de begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

 

Het voorkomen van het jojo effect
NewFigure werkt aan het einde van het NewFigure dieet met een reïntegratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. Heb je medische klachten of slikt je medicatie, dan kan je zonder problemen beginnen met het dieet van NewFigure. Je huisarts kan van ons medische informatie krijgen omtrent NewFigure en de inhoud van het dieet.

Wat zijn de kosten?
Intake gratis
NewFigure kost € 27.50 per week inclusief aminocomplex supplementen en wegen

Multivitaminen 60 stuks €  21.00 ( 60 dagen)
Total Body Cleanse €  26.00  (fles detox kruidenextract)
   

Dieetadvisering is bij de meeste zorgverzekeraars voor 3 uur opgenomen binnen je basispakket. Raadpleeg je polis over de voorwaarden. Consulten dienen direct afgerekend te worden.

Neem voor het maken van een afspraak contact met 085-4863345, mail naar info@newfigurerijswijk.nl of meld je aan via het contactformulier.

Body Village - New Figure