Vraag nu een gratis
kennismakingsles aan!
Body Village - Body Village | GROEPSTRAININGEN
TARIEVEN ROOSTER

Workout of the week (WOW) training

Wil je graag je doelen behalen maar vind je het ook leuk om in groepsverband te sporten dan is de WOW training echt iets voor jou. Resultaatgericht trainen in een kleine groep met als doel je conditie en spiermassa naar een hoger level te brengen.
Tijdens een WOW training sport je samen met maximaal 7 anderen. Iedere week wordt er een nieuw en afwisselend programma samengesteld waarin je hele lichaam getraind wordt. Het voordeel van een kleine groep is dat je elkaar kunt stimuleren en uitdagen. Binnen de groep werk je aan je eigen doelstellingen. Voordat je start met de WOW training hebben we een kort intakegesprek. Hierin kijken we naar de doelen die je wilt behalen.

Het is ook mogelijk om een WOW trainingsgroep te starten met bijvoorbeeld je vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

 

Vraag een kennismakingsles aan

Vul een naam in!
Vul een naam in!
Vul een geldig telefoonnummer in!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul een geldig les in!
Vul een geldig dagdeel in!

COPD sportuurtje

Samen met lotgenoten op een verantwoorde manier sporten? Dat kan bij Bodyvillage. Tijdens een speciaal uur train je onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Dikke maatjes

Wil je graag sporten? Heb je een maatje meer? Voel je je niet fijn in de sportschool? Wil je in een kleine groep sporten? Meld je dan aan voor de training: Dikke maatjes

Samen met andere mooie mensen met een maatje meer train je op je eigen niveau. Een gevarieerd trainingsprogramma onder begeleiding van een enthousiaste trainer die precies weet wat goed voor je lijf is en welke belasting je lichaam aan kan. We trainen 1 x per week met elkaar en je ontvangt een persoonlijk oefenschema zodat je thuis ook aan de slag kan. Bij mooi weer bestaat ook de mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan. Het Elsenburgerbos is om de hoek.

Interesse: meld je aan voor een proefles.

 

 

Body Village - Dikke maatjes
Body Village - Fit en vitaal

Fit en vitaal

Ouder worden maakt je minder vitaal: het heeft invloed op je hormoonsamenstelling en daarmee op je gezondheid. Door de juiste training wordt je lichaam gemotiveerd om meer gezonde hormonen aan te maken. Dat zorgt voor sterkere botten die minder snel breken, en sterkere spieren die de gewrichten beter kunnen beschermen. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan het verminderen van klachten die ouder worden met zich meebrengt. Regelmatig trainen verlaagt bovendien de bloeddruk, wat de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk vermindert. De trainingen worden in klein groepsverband gegeven en de oefeningen zijn gericht op spierversterking en conditieverbetering. We zitten dicht bij het Elsenburgerbos dus bij mooi weer kunnen we ook lekker naar buiten.

Golffitness cursus

Tijdens de wintermaanden gaan we minder naar de golfbaan. Bodyvillage biedt een 10 weekse golffitness cursus aan. Tijdens deze cursus is er eenmaal per week een “fitness”training waarbij speciale aandacht wordt gegeven aan de spiergroepen die belangrijk zijn bij het golfen zodat je in het voorjaar goed getraind weer op de baan staat en die swing net wat soepeler gaat. Lenigheid, stabiliteit en kracht zijn de kernwoorden die op deze training van toepassing zijn. De training wordt gegeven door Milko Zonneveld, TPI Medical Golf Professional level 2 en BACKtoGOLF fysiotherapeut.

Vanaf donderdag 7 februari starten we met een 10 weken durende golf fitnesstraining. De trainingstijd is van 19.30 – 20.30 uur. Kijk hier voor onze tarieven.

Body Village - Golffitness cursus
Body Village - Hardlopen

Hardlopen

Vanuit Bodyvillage worden er diverse hardlooptrainingen gestart. Hiervoor werken we samen met Hardlopen Rijswijk. Kijk voor meer informatie www.hardlopenrijswijk.nl

 

Pilates

Start de week goed. Iedere maandagochtend van 09.30 – 10.30 uur wordt er pilates
gegeven bij Bodyvillage door Saskia Bosman. Er kunnen maximaal 7 personen
tegelijk een training volgen en je geeft je van te voren op bij
info@saskiabosman.com.


Op een laagdrempelige manier met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en
feedback wordt er gewerkt aan de versterking en flexibiliteit van het lichaam. Er is
met name aandacht voor een correct postuur en juiste houding van de wervelkolom.


Ademhaling, coördinatie, kracht en stabiliteit zijn kernthema’s binnen de lessen.
Iedereen is van harte welkom in deze les, er is geen ervaring vereist!


Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een privé-les of een
duo-les.


Voor meer informatie kan je mailen naar info@saskiabosman.com.


Tarieven pilates
Proefles: gratis
Losse les: 15 euro
Abonnement voor een maand: 47,50 euro
Abonnement voor 3 maanden: 130 euro
Tarief privé-les: 50 euro per les