Meer informatie
Body Village - Body Village | GROEPSTRAININGEN
TARIEVEN ROOSTER

Workout of the week (WOW) training

Wil je graag je doelen behalen maar vind je het ook leuk om in groepsverband te sporten dan is de WOW training echt iets voor jou. Resultaatgericht trainen in een kleine groep met als doel je conditie en spiermassa naar een hoger level te brengen.
Tijdens een WOW training sport je samen met maximaal 7 anderen. Iedere week wordt er een nieuw en afwisselend programma samengesteld waarin je hele lichaam getraind wordt. Het voordeel van een kleine groep is dat je elkaar kunt stimuleren en uitdagen. Binnen de groep werk je aan je eigen doelstellingen. Voordat je start met de WOW training hebben we een kort intakegesprek. Hierin kijken we naar de doelen die je wilt behalen.

Het is ook mogelijk om een WOW trainingsgroep te starten met bijvoorbeeld je vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

 

Vraag een kennismakingsles aan

Vul een naam in!
Vul een naam in!
Vul een geldig telefoonnummer in!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul een geldig les in!
Vul een geldig dagdeel in!
Body Village - Fit en vitaal

Fit en vitaal

Ouder worden maakt je minder vitaal: het heeft invloed op je hormoonsamenstelling en daarmee op je gezondheid. Door de juiste training wordt je lichaam gemotiveerd om meer gezonde hormonen aan te maken. Dat zorgt voor sterkere botten die minder snel breken, en sterkere spieren die de gewrichten beter kunnen beschermen. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan het verminderen van klachten die ouder worden met zich meebrengt. Regelmatig trainen verlaagt bovendien de bloeddruk, wat de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk vermindert. De trainingen worden in klein groepsverband gegeven en de oefeningen zijn gericht op spierversterking en conditieverbetering. We zitten dicht bij het Elsenburgerbos dus bij mooi weer kunnen we ook lekker naar buiten.

Golffitness cursus

Tijdens de wintermaanden gaan we minder naar de golfbaan. Bodyvillage biedt een 10 weekse golffitness cursus aan. Tijdens deze cursus is er eenmaal per week een “fitness”training waarbij speciale aandacht wordt gegeven aan de spiergroepen die belangrijk zijn bij het golfen zodat je in het voorjaar goed getraind weer op de baan staat en die swing net wat soepeler gaat. Lenigheid, stabiliteit en kracht zijn de kernwoorden die op deze training van toepassing zijn. De training wordt gegeven door Milko Zonneveld, TPI Medical Golf Professional level 2 en BACKtoGOLF fysiotherapeut.

Vanaf donderdag 7 februari starten we met een 10 weken durende golf fitnesstraining. De trainingstijd is van 19.30 – 20.30 uur. Kijk hier voor onze tarieven.

Body Village - Golffitness cursus
Body Village - Hardlopen

Hardlopen

Vanuit Bodyvillage worden er diverse hardlooptrainingen gestart. Hiervoor werken we samen met Hardlopen Rijswijk. Kijk voor meer informatie www.hardlopenrijswijk.nl